Cara untuk menubuhkan jam tangan replika rolex
rolex replica jam tangan adalah pilihan sempurna untuk anda dan mereka home

Breitling jam tangan uk breitling replica hongkong
Breitling kuarza jam tangan replika breitling navitimer lama
Breitling replika jam tangan berliku breitling replika jam tangan europe
Bulan matahari jiyai shin Korea Selatan memimpin pemain rolex tahun ini
Bvlgari replika jam tangan yang bagus dari com replijam tangan

Gambar-gambar khusus bermanfaat sebagai bukti apabila saman pelanggaran datang ke percubaan. Isu untuk mendapatkan pandangan sedemikian sebenarnya adalah satu rumit jika ia tidak mungkin menyuap seorang pekerja yang tidak setia untuk memperoleh foto. Sebagai pelawat biasa untuk tumbuhan, anda biasanya boleh mendapat kebenaran daripada perusahaan yang tidak curiga untuk mengambil gambar yang anda inginkan dengan kamera anda sendiri. Jika kebenaran untuk mengambil gambar dilarang, tetapi anda dibenarkan masuk ke dalam kilang, kamera saiz jam sederhana digunakan untuk mengambil gambar yang tidak diketahui oleh 'tuan rumah' anda 'dalam realiti lawan anda. Sebuah kamera imej gerak kecil, jika kemungkinan disediakan untuk menggunakan satu tertentu, menyampaikan bukti yang tidak dapat disangkal.

Penyedia perkilangan besar, sebagai peraturan, amat meragukan orang yang mencari kemasukan apabila individu itu mempunyai kamera Dalam paparan biasa. Yang mengingatkan saya tentang bagaimana seorang kenalan saya, seorang asing, dan pengintip perindustrian untuk kepentingan minyak asing, 'tertipu' sebuah syarikat minyak Amerika yang mempunyai peraturan yang ketat tentang kamera Replika mengenai jam tangan rolex , Jam tangan golf rolex orang yang tidak dikenali untuk mencari kemasukan, dll.

Untuk keselesaan, mari hubungi orang asing ini 'X.' Secara kebetulan, dia tidak lagi berada dalam 'permainan' tetapi sekarang memegang kedudukan yang bertanggungjawab dengan organisasi minyak Amerika.

'X' telah dihantar Ke Amerika untuk mempunyai, Tag jam kaliber aquaracer di antara faktor-faktor lain, maklumat penuh mengenai pendekatan dan peralatan yang telah disempurnakan oleh sebuah syarikat tertentu untuk 'merosakkan' minyak bernilai rendah rendah untuk menghasilkan petrol. Dia tahu bahawa firma Amerika, yang tanamannya ingin masuk, jam tangan replika agak rahsia mengenai tindakan ini. Jadi dia membuat rancangannya. Di pejabat di kepala dari bahagian pemurnian perniagaan Amerika terdapat satu hari tertentu seorang asing muda yang bersungguh-sungguh, meyakinkan, yang bercakap bahasa Inggeris dengan kesulitan, tetapi yang pasti adalah pakar di sekitar penyulingan vakum Minyak 'yang bertentangan langsung daripada' retak 'yang memerlukan penyulingan di bawah tekanan. 'Dia pasti tahu barang-barangnya,' kata ketua bahagian itu kepada pembantunya dalam bercakap tentang 'X.' 'Kenapa, anda faham, dia mendapat paten atas tindakan penyulingan vakum yang boleh kita gunakan; Dan dia 'lulus dari --- dan belajar di bawah Dr. Gurwitsch pada ---.

Biarkan dia menawarkan pekerjaan pada $ 150 sebulan dan hantar dia ke kilang selatan kami untuk membuat beberapa percubaan 'X' yang diterima dengan senang hati, mereka telah menelan umpannya dan dia telah memperoleh apa yang dikehendakinya. 'X' bekerja dengan pesat. Dalam masa 3 hari dia mengetahui maklumat terkecil dari bangunan dan operasi Pada lekukan 'retak' di loji ini, lencana beliau membenarkannya melewati penjaga pintu gerbang selepas jam kerja dan pertanyaannya yang bodoh dan sikap umum kebodohan, secara kolektif dengan bahasa Inggerisnya yang patah, menipu sepenuhnya pengendali tetap. , Dan biarkan dia bersiar-siar mengenai unit-unit yang dia sukai.Ini memberinya peluang bukan hanya untuk menyokong maklumat dan fakta yang ditawarkan kepadanya, tetapi juga untuk memotret semua komponen kritikal yang mempunyai kamera yang telah diseludupkan sebelumnya, Di dalam almari gelap h Adalah bilik hotel. Misi beliau telah selesai.

Tidak sampai tiga bulan kemudian apabila kemajuan 'X' pada eksperimen penyulingan vakumnya hanya kira-kira nihil, dan dia ditemui untuk membelanjakan 5 atau enam contoh gajinya , Bahawa perbadanan itu menjadi mencurigakan. 'X' merasakan perubahan mereka dalam sikap dan meninggalkan bandar semalaman, tanpa peduli untuk mendapatkan gaji kerana dia, dan sebelum mereka mempunyai peluang untuk membakarnya Saya sedang bekerja untuk organisasi yang ditipu pada masa itu, Meletak jawatan untuk mengambil kedudukan lain sejurus sebelum 'X' kiri, dan mendapat keseluruhan cerita setahun atau dua kemudian apabila saya menemui 'X' di negara barat.

Wanita telah menggoda saya dengan cuba Merompak saya affidavits penting. Sebaliknya ini benar-benar dikenakan dalam saman Philco sedia ada di Philadelphia terhadap Radio Corporation of America.