home

Breitling jam tangan uk breitling replica hongkong
Breitling kuarza jam tangan replika breitling navitimer lama
Breitling replika jam tangan berliku breitling replika jam tangan europe
Bulan matahari jiyai shin Korea Selatan memimpin pemain rolex tahun ini
Bvlgari replika jam tangan yang bagus dari com replijam tangan
Dia menamakan dengan betul warna 30 sampel benang dan juga pelbagai objek berwarna lain. Ini dilakukan walaupun tidak menyentuh benang, hanya dengan membauya apabila ia telah dipegang hampir ke arah akhir tiub kaca panjang kira-kira 4 inci.

Apa Yang Skeptis Katakan Para doktor yang tidak percaya di dalam realiti Dari kuasa Willetta menjelaskan pencapaian ini sebagai disebabkan penipuan yang tidak sedar mengenai aspeknya. Mata dan telinga gadis itu tidak menunjukkan sebarang kecederaan yang dapat dilihat.Jika dia serius buta dan pekak, ia sebenarnya disebabkan oleh beberapa masalah Di dalam otaknya atau di dalam saraf atasnya, bukan di mata atau telinga mereka sendiri. Orang-orang yang skeptis menunjuk kepada kebenaran ini, mereka mengatakan bahawa dia tidak terlalu tuli atau buta sama sekali, bahawa dia hanya berfikir dia dan memikirkannya dengan sangat Bahawa untuk semua tujuan yang masuk akal, dia pasti tidak dapat melihat atau mendengar.

Ini mungkin sangat mungkin. Keadaan seperti itu cukup mencukupi di dalam rekod psikologi, iaitu situasi autosuggestion yang melampau, Pelbagai - Tetapi t Topi ini berlaku dengan Willetta muncul ragu. Apa yang mungkin menjadi penjelasan sebenar tentang kuasa-kuasa luar biasa beliau, Omega seamaster chronograph jam tangan apa-apa jenis shamming, walaupun tidak sedarkan diri shamming, seolah-olah mempunyai soalan dalam ujian ketika Willetta ditutup mata. Walaupun mata beliau telah menjadi standard, dia tidak dapat melihat benang berwarna.

Kemudian anda akan mencari beberapa eksperimen tambahan Profesor Gault pada lelaki dan wanita standard, lelaki dan wanita dengan peralatan mata yang tidak terkawal dan Eksperimen-eksperimen ini jauh lebih besar daripada kes Willetta dalam menyokong idea bahawa kita semua mungkin mempunyai kemungkinan peningkatan rasa tidak peka. Antara muridnya, Profesor Gault telah menemui dua orang yang mempunyai permulaan Keupayaan Willetta untuk mencium warna-warni. Mereka dapat membezakan dengan bau sahaja tanpa mengira sama ada dua sampel benang berwarna sama atau berbeza. Mereka 'tidak berada dalam kedudukan, belum lagi, untuk menamakan masing-masing dalam warna seperti yang dilakukan oleh Willetta, tetapi adalah munasabah untuk mempercayai bahawa mereka mempunyai tenaga yang sama, jam tangan replika satu-satunya perbezaan yang mereka tidak dipaksa untuk mengembangkan kuasa-kuasa mereka Profesor Gault sedang menguji, juga, kemungkinan bahawa orang biasa boleh belajar untuk berasa benar dengan cara yang sama seperti yang dilakukan oleh Willetta. Dengan membayangkan di dalam alat tabung pembicara yang diilustrasikan di bawah, antara Profesor Murid-murid Gault telah mengajar dirinya untuk membezakan lima kata yang berbeza semata-mata oleh perasaan mereka di telapak tangannya.

Manfaat ini cukup mengejutkan. Bolehkah ia berlaku, satu soalan bertanya, bahawa Willetta Huggins berbeza dari yang lain hanya kerana dia mengambil tahu cara untuk menggunakan deria yang kita semua telah tetapi telah diabaikan

Bagaimana Cacing Tanah Lihat Ahli biologi cenderung untuk mengatakan bahawa ia boleh dicapai Jam tangan replika tangki .Baru cacing yang popular, sebagai contoh, hanya mempunyai satu jenis saraf tertentu.Orangnya hanya, nampaknya adalah rasa sentuhan.Hanya tidak mempunyai mata atau telinga atau apa-apa jenis Organ yang bersamaan dengan hidung kami, Jam tangan replika breitling tetapi cacing tanah dapat melihat, dan akan menarik diri dengan cepat ke dalam lubangnya jika anda menghidupkan cahaya pada dia, dia boleh mendengar dengan sempurna bunyi yang anda buat setiap kali anda mencapkan kaki anda di atas tanah. Makanan yang disukai beliau ada jarak jauh dan dia tidak mempunyai sebarang kesilapan tentangnya.

Secara jelas, saraf sentuhan dalam fizikalnya menjalankan fungsi-fungsi semua jenis saraf; Matanya, telinganya, dan hidungnya.

Dalam perjalanan evolusi, saraf sentuhan ini F cacing tanah, yang kompeten untuk apa-apa jenis tugas, telah berkembang menjadi deria tertentu kami. Mata kita, sebagai suatu ilustrasi, berasal sebagai sebahagian daripada plat saraf sentuhan yang sensitif di sekeliling kepala banyak haiwan backbone terendah. Telinga kita seolah-olah telah tumbuh dari beberapa organ rambut yang kecil di kepala ikan; Organ-organ yang digunakan, nampaknya, untuk mengesan getaran di dalam air.