home

Breitling jam tangan uk breitling replica hongkong
Breitling kuarza jam tangan replika breitling navitimer lama
Breitling replika jam tangan berliku breitling replika jam tangan europe
Bulan matahari jiyai shin Korea Selatan memimpin pemain rolex tahun ini
Bvlgari replika jam tangan yang bagus dari com replijam tangan

Anda boleh melakukan corak dan gaya yang menggariskan motif bunga, seperti permaidani bulat yang dicapai dalam warna merah mendalam ke pusat merah jambu pucat yang cenderung kelihatan seperti rose menggerunkan (Rajah 9). Untuk permaidani bulat, kurangkan lebar kelopak oleh Vs di dalam untuk setiap kursus semasa anda mendekati lebih dekat dan dekat dengan pusat permaidani, untuk memastikan bahawa bahagian terdedah dengan kelopak di dalam sangat tengah adalah kecil. Jika tidak, Jadi corak yang muncul agak keliru.

Pilih apa-apa corak, di sini ditunjukkan di tempat (Rajah 9) Tag jam tangan edisi heuer monaco jurang , kemudian buat seluruh permaidani anda selaras dengan gaya itu. Lidah-lidah cahaya dalam setiap kursus untuk menghasilkan kesan putaran. Untuk corak telur, lakukan juga sebaliknya menghasilkan kesan zig-zag sebagai alternatif putaran. Untuk ekor merak, seluruh kursus alternatif dalam gelap dan cahaya, mula menggunakan Kursus luar gelap. Untuk roset, 2 lampu alternatif dan satu gelap untuk kursus awal. Ganti 2 gelap dan satu cahaya untuk kursus kedua dan ketiga. Untuk keempat dan kelima, 2 lampu alternatif dan satu gelap seperti yang anda lakukan untuk kursus pertama. Kursus keenam dan ketujuh adalah sama seperti kedua dan ketiga. Kedelapan dan sembilan adalah sama seperti keempat , kelima dan pertama sekali, dan sebagainya. Pendekatan permaidani lidah yang digunakan untuk bahan kapas menjadikannya tempat tikar untuk sarapan pagi atau meja makan tengahari, kain dulang atau selendang pakaian. Diproduksi dari terry-cloth, ternyata tikar mandi dan penutup tempat duduk toilet. Perhiasan sarung bantal, sama ada bulat atau persegi, adalah kemungkinan lain.

Permaidani yang dirasai yang diselitkan (Gambar 10) menyediakan pereka rumah lebih leeway daripada permaidani lidah, yang terhad kepada reka bentuk seperti biasanya Dicapai dengan menggunakan unit bentuk tunggal. Corak permaidani tertutup, dataran blok kuilt (Rajah 11A, B, dan C) -banyak angka geometri yang mudah atau rumit-membuat gaya yang sangat baik. Appliques merasa pada dasarnya disematkan pada sokongan karpet serta tepi mentah dijahit rata. Apa-apa peraturan yang digunakan untuk reka bentuk karpet yang disambungkan atau kepada sumber reka bentuk untuk permaidaan yang disambungkan (lihat 'Permaidani yang Disukai Fancy,' Jun '50 SM) sesuai untuk merasakan permaidani. Sepuluh), jam tangan replika atau merasakan lingkaran diletakkan bersama-sama dalam pengaturan khusus untuk membentuk apa yang sebenarnya dikenali sebagai Rug Button, sangat kacak.

Corak yang paling mudah untuk dilakukan adalah blok-blok berbatas. Replika patek philippe jam tangan Majalah wanita menjual corak cap yang boleh dipindahkan terus ke arah sokongan karpet dengan besi rata panas. Corak untuk keping bercorak juga dimasukkan, yang dicap ke serpihan merasakan yang lebih kecil, dipotong dengan gunting yang tajam, dan dipadankan dengan corak dicap di sekitar karpet. Jika tidak, corak bahagian corak dari kertas coklat dan corak corak dengan menggunakan kertas karbon ke rasanya.

Untuk latar belakang atau asas permaidani ini, gunakan sekeping besar merasakan saiz dan bentuk yang dikehendaki. Sesetengah kain stout lain boleh digunakan - mungkin panjang bahan mantel yang sangat berat atau mungkin kain yang disebut kilang kertas dirasakan (tidak dirasakan dengan tepat tetapi kain bulu tenunan, Jam tangan rolex daytona lebih tebal daripada selimut domestik, yang boleh mengecut ketat dari panas lembap Proses membuat kertas). Kilang-kilang kertas pada masa-masa memberikannya untuk dijual. Anda mungkin sengaja mengecil selimut lama untuk digunakan untuk permaidani anda! Sudah tentu, apa-apa bulu yang anda fikirkan cukup lasak untuk berdiri berjalan di akan lakukan. Selimut tentera yang baik dan baik adalah baik. Perlu diingat, simen akhir untuk burlap akan mengeras dan menguatkannya.

Seterusnya, memilih corak bersama dengan skema warna. Apa yang pernah kita sebutkan tentang penggunaan warna untuk permaidani yang disambungkan tepat di sini. Anda tidak boleh juga memilih warna latar belakang. Anda sememangnya mungkin bersyukur untuk mencari sekeping bahan yang mencukupi dan cukup keras untuk digunakan untuk latar belakang tanpa memerlukan warna yang cantik. Permaidani yang ditunjukkan di sini (Rajah sepuluh) dilakukan pada bahagian kilang kertas krim kotor.