home

Breitling jam tangan uk breitling replica hongkong
Breitling kuarza jam tangan replika breitling navitimer lama
Breitling replika jam tangan berliku breitling replika jam tangan europe
Bulan matahari jiyai shin Korea Selatan memimpin pemain rolex tahun ini
Bvlgari replika jam tangan yang bagus dari com replijam tangan

Beberapa kaki dari lubang pit ini, untuk menjadi lubang yang tepat-lain digali ditambah kedua-duanya dihubungkan oleh terowong kecil. Dalam lubang kedua ini, motor dan kren kelajuan telah disusun dan didorong oleh hadiah 110 volt yang berselang-seli. Sabuk itu, sudah tentu, diluluskan melalui terowong, seperti ditunjukkan dalam lukisan. Terowong ini disalakan oleh dunia elektrik. Di lubang pertama, tiga blok besi tuang telah diletakkan di sekitar granit tebal dan asas simen. Pada hidangan ini merkuri telah ditetapkan. Lurus lebih daripada hidangan Professor Wood memotong lubang di dalam bumbung rumah anda di mana ia dapat muncul kira-kira dua puluh kaki dan melihat langit di luar biasa jarak dekat. Sekarang dan kemudian dia masih tersenyum lebih daripada kebenaran yang dalam kebanyakan teleskop anda 'kelihatan seperti melihat langit di atas, ketika di dalamnya anda muncul langsung dari bintang di bawah pemerhatian.

Teleskop ini adalah Hasil yang mengagumkan, kecuali untuk sedikit getaran Professor Wood mendapati bahawa sesiapa yang berjalan mengelilingi rumput di mana-mana di kawasan sekitar memberi kesan sedikit pada permukaan mercury berputar, tetapi dengan mengekalkan hidangan yang seimbang, radas bebas daripada balang dan geseran, dan Kejiranan segera tenang, Breitling bentley mulliner tourbillon jam tangan pencipta dapat memperoleh kesan yang berbeza, dengan cara yang mungkin teleskop kaca paling kuat, Jam tangan pakaian omega bintang-bintang ini secara lurus.

Kedatangan iklim sejuk ditambah dengan keperluan Profesor Kayu 'Kembali ke bilik kuliah di Universiti Johns Hopkins meletakkan pengakhiran sementara untuk eksperimen ini.

Professor Wood musim bunga ini akan kembali ke East Hampton dan meneruskan eksperimennya, mungkin mengundang banyak n 'Jika teleskop 20-inci berjalan hampir sepenuhnya pada peralatan yang harga agak sedikit, apa yang akan menghentikan pembinaan untuk beberapa ribu ringgit Daripada teleskop merkuri dua puluh kaki diameter 'meminta pencipta. 'Dan jika satu puluh dua kaki mungkin, kenapa tidak 1 lima puluh atau bahkan seratus kaki'

Adalah betul bahawa lensa merkuri gergasi itu memerlukan asas yang mendalam bersama dengan penyesuaian yang paling berhati-hati, tetapi mereka Adalah hanya cabaran mekanikal yang mungkin dapat dipenuhi dengan kemudahan perbandingan dan dengan hanya sebahagian kecil daripada kos di antara teleskop kanta kaca hebat.

Apabila kita memikirkan apa yang telah dicapai dengan menggunakan Lick anda Dan teleskop Yerkes, yang lensa masing-masing berukuran 36 dan 40 inci, kita dapat menetapkan imaginasi kita untuk melakukan apa yang mungkin dijumpai oleh lensa yang sempurna dua puluh kaki di seluruh. Jadi, sementara pembuat kaca Beroperasi selama bertahun-tahun untuk menjadi kanta yang sangat baik untuk teleskop yang menunjuk langit yang harga beratus-ratus sebilangan besar dolar, Professor Wood boleh membina teleskop agak beberapa kali lebih besar untuk seratus jumlah Replika tag heuer menonton peruncit , teleskop yang boleh membawa kita ke dalam intim Sentuh dengan planet lain.

Ia benar-benar agak mengejutkan t O mengamalkan apa yang boleh diperhatikan dalam permukaan raksa bergelombang dua puluh kaki atau diameter tambahan dan bebas daripada getaran. Kelemahan yang ada dalam teleskop raksa adalah hakikat bahawa ia tidak membenarkan pelarasan. Ia hanya menunjukkan kepada kemuncaknya, dan jika bintang itu tidak berlaku di sekitar puncak itu, ia tidak muncul dalam merkuri berpusing. Tetapi kesukaran ini tidak begitu kritikal. Disebabkan ke arah kos rendah teleskop raksa apabila dibandingkan dengan lensa kaca, mereka boleh dibina dalam pelbagai komponen bumi anda, kata Professor Wood, dan bintang-bintang yang tidak diperhatikan dalam satu dapat dilihat dalam yang berbeza. Untuk membawa Mars menutup sebuah teleskop perlu dipasang pada Khatulistiwa, untuk Mars berdiri lebih daripada Equator. Pada tahun ini (1909) Marikh mungkin lebih dekat ke Bumi daripada selama bertahun-tahun . Apabila Profesor Wood mengatakan bahawa dia tidak cuba mencari Martians dengan pasti, dia ingin mempunyai peluang untuk meletakkan teleskop raksa besar di Khatulistiwa dan memerhatikan salah satu yang paling ditulis mengenai planet dalam sistem suria lengkap.