home

Breitling jam tangan uk breitling replica hongkong
Breitling kuarza jam tangan replika breitling navitimer lama
Breitling replika jam tangan berliku breitling replika jam tangan europe
Bulan matahari jiyai shin Korea Selatan memimpin pemain rolex tahun ini
Bvlgari replika jam tangan yang bagus dari com replijam tangan

Secara praktikal, semua alat yang digunakan Cary, kecuali 'revolver', Terbaik dalam jam tangan boleh dibeli pada lima dan seketika Replika kedai jam tangan dalam talian . . . Kertas pasir, satah murah, fail, gabus, cat, gam. Cubalah beberapa waktu.

Menjana Tenaga Kuasa (Sep, 1936)

Membuat Tenaga Tenaga Tenaga Tenaga ini akan menenun kain. Saiznya mungkin diubah untuk disesuaikan dengan pembina individu.

Oleh JAMES MILLER

MENINGGAL, sebagai perniagaan atau seni, sangat tua sehingga asalnya tidak diketahui. Pada dasarnya, contoh yang paling kuno dari tenunan yang kita tahu adalah benar-benar kain seperti flaks yang terletak di reruntuhan di kediaman tasik Switzerland, kononnya dengan Zaman Batu.

Proses yang mana benang mana-mana bahan terganggu Untuk jenis internet berterusan adalah menganyam; Jenis yang paling sederhana terdiri daripada satu set serat lanjutan yang diletakkan bersebelahan-yang melengkung-melintang yang satu lagi serat gentian-garpu, atau pengisi-adalah diasaskan pada sudut yang sesuai, benang-benang benang yang dilepaskan di bawah dan lebih daripada benang meledingkan Secara bergilir.

Dalam artikel pendek ini, kami 'bimbang dengan semua pembinaan dalam jenis yang paling up-to-date dari mesin tenun yang sederhana dan mudah digunakan untuk rumah tangga.

Di hampir setiap negara dunia tenun tangan tenun tangan tenun dijalankan di banyak tempat tinggal, sama ada untuk keseronokan atau keuntungan. Walau bagaimanapun, tidak ada pertanyaan tentang keunggulan, dalam setiap aspek, mesin tenun ke arah jenis tangan . Pengerjaan dan penamat pada item itu jauh di depan waktu itu di tenun tangan. Berkenaan dengan kelajuan dan kecekapan, tentu saja, tidak ada perbandingan.

Tenaga kuasa yang dijelaskan di sini mungkin kelihatan rumit dan rumit tetapi, apabila pemeriksaan berhati-hati, jam tangan replika ia akan dianggap benar-benar mudah Ia digunakan terutamanya untuk menenun 24 'bahan atau sempit. Sekiranya bahan yang lebih tinggi lebar lebih disukai, mesin tenun itu sering dibina secara besar-besaran yang lebih besar, seperti yang digariskan oleh lebar yang dikehendaki.

Pada mesin tenun ini Kita boleh menggunakan kapas, rayon, Omega seamaster vintage jam tangan sutera dan terburuk, yang memberi kita pilihan pemilihan bekalan yang besar. Keterangan yang diberikan adalah untuk anyaman biasa atau kain taf tetapi, dengan penggunaan tork yang lebih rendah, jenis weaves hampir tidak terbatas , Dan satu tertentu boleh membuat satin, biji-bijian grosir, kembar, serges, dan sebagainya. Langkah pertama di dalam kaedah pembinaan adalah untuk mengembangkan rangka tenun kayu balok berbentuk lurus, Sebaik-baiknya 2 'oleh 4' pain. Sangat pertama kita mendirikan dua sisi berdiri, dan sambungkan ini dengan balok lain untuk menaip ab Bingkai lembu (dengan itu istilah 'mesin tenun' berasal). Ketinggian sampingan perlu mempunyai kira-kira 30 ', lebar 45' dan juga kepingan salib 34 'dimensi praktikal panjang untuk penggunaan isi rumah. Kaedah paling mudah untuk menyambung kepingan ini adalah untuk menyambungkannya dengan plat logam dan bolt pengangkutan Selepas itu, kita mesti mengikat galas untuk aci utama ke arah bingkai sebelah, kemudian pasangkan aci utama (1) - yang perlu menjadi 1 'keluli sejuk yang digulung - supaya ia akan berputar dengan mudah. ??

Pada satu penamat pada aci (1-B. B) kita mengikatkan gear (34) kira-kira 14 'diameter, mempunyai stud berulir di dalam slot di dalam bercakap yang berpusat pada 3' dari pusat (2 dalam Rajah. A), yang dikenali sebagai ayunan batten slot adalah untuk penyesuaian, supaya ayunan di lengan batten mungkin tepat waktu. Lengan batten kayu (3) adalah 1 'x 3' x 14 ', yang menghubungkan ke batten (Empat).

Batten (empat) sering menjadi rasuk 68 'panjang di mana buluh kira-kira 26' panjang dipasang dan berpusat (Rajah B dan K). Batten terletak di sekitar kaki batten (lima), berayun pada pivot (stud praktikal di balok bawah dengan bingkai). Sekeliling stud yang sama, tongkat pemetik, yang berayun bolak-balik bersama-sama dengan batten, diikat (Rajah B).

Gear (7) terletak di sekitar poros awal, Bingkai; Ini menghubungkan dengan dan memacu gear (lapan), seterusnya dikapit ke aci (9). Penghantaran kelajuan roda gigi adalah 1 hingga 4, yang bermaksud bahawa untuk empat pusingan aci (1) akan ada satu revolusi aci tertentu (9).